Medewerker in beeld: Frontoffice medewerker Esther

Naam: Esther Moerkerke
Functie: Frontoffice medewerker
Favoriete product: Fruitsalade

Als frontoffice medewerker zijn wij het eerste aanspreekpunt voor de klant. Wij zijn telefonisch te bereiken en hebben een systeem voor mail, WhatsApp en chat. Van 7 uur s ’ochtends tot 23 uur s 'avonds zijn wij bereikbaar, door de corona maatregelen hebben wij als frontoffice afdeling helaas ook meerdere keren eerder moeten sluiten.

Zelf vind ik de afwisseling van de diensten erg leuk, de ene dag begin ik om 7 uur s ’ochtends en de andere dag heb ik een avonddienst en eindig ik om 23 uur s ‘avonds. De afwisseling van de uren is erg fijn. In de avond ben je weer met andere dingen bezig dan overdag. Overdag ben je veel met de klant bezig en s ’avonds ben je meer bezig met de orders verwerken.

Als 15-jarige ben ik begonnen als parttimer in de winkel van Van Gelder in Oud-Beijerland. Na 3 jaar ben ik in Oud-Beijerland gestopt en 2 jaar later weer begonnen bij de Versmarkt bij Van Gelder, dit heb ik tot 2010 gedaan. In 2011 ben ik begonnen als frontoffice medewerker op kantoor. Dit doe ik nu nog steeds!

Het leuke aan mijn functie is de afwisseling, zoals de klanten te woord staan en zoveel mogelijk te helpen met hun vraag. Daarnaast is de interactie met mijn collega’s ook erg leuk.

Van Gelder is een mooi groot bedrijf met allerlei verse producten, als klant ben je hier op de juiste plek.

"Als klant ben je bij Van Gelder op de juiste plek"

                    Esther - Frontoffice medewerker