Boodschappen ophalen

Boodschappen doen zonder wachten

Op versbestellen.nl kun je gemakkelijk en snel je boodschappen bestellen. Als je winkelwagen gevuld is kies je de locatie waar je jouw boodschappen wilt ophalen of laten bezorgen. Het is mogelijk om je boodschappen gratis af te halen in het Van Gelder Experience Center in Ridderkerk. Wij bezorgen in heel Nederland m.u.v. de Waddeneilanden.

TIP: maak een bestellijst aan voor artikelen die je regelmatig besteld om nog sneller te bestellen.

Bezorging

Bij een bestelling vanaf €10 is het al mogelijk om jouw bestelling thuis te laten bezorgen. De bezorgkosten zijn €8,95.

We bezorgen op onderstaande momenten:
Maandag t/m vrijdag van 17.00 uur - 22.00 uur.

Je ontvangt op de dag van bezorging om 14.00 uur een Track & Trace link met een tijdvak van 2 uur. Vanaf 16.00 uur kun je jouw bestelling live volgen en 15 minuten voor bezorging ontvang je een SMS notificatie. Indien je niet thuis bent op het moment van bezorging, bezorgen we jouw pakket bij de buren. Via de link in de e-mail die je op de dag van bezorging ontvangt kun je indien wenselijk aangeven bij welke buur je jouw bestelling wil laten bezorgen.
Openingstijden Experience Center

Gekozen voor afhalen? Deze bestellingen kunnen opgehaald worden in het Experience Center van Van Gelder. Het afhaalpunt is op de volgende tijden geopend:

  • Maandag 9.00 – 18.00 uur
  • Dinsdag 9.00 – 18.00 uur
  • Woensdag 9.00 – 18.00 uur
  • Donderdag 9.00 – 18.00 uur
  • Vrijdag 9.00 – 18.00 uur
  • Zaterdag 9.00 – 13.00 uur
  • Zondag en feestdagen gesloten


Afhalen, heel eenvoudig

Het pand is niet te missen en ligt direct naast Van der Valk Ridderkerk. Als je met de auto komt kan je deze op de bezoekersparkeerplaats voor het pand neerzetten.

Via een echte boomgaard loop je vervolgens naar de ingang van het Experience Center. Hier is ook het proefcentrum te vinden. 

Medewerkers staan klaar om jouw bestelling mee te geven. Vergeet niet om je orderbevestiging bij de hand te houden om snel geholpen te worden.

LET OP: bezoekers van ons Experience Center dienen te beschikken over een Coronatoegangsbewijs via de CoronaCheck app.