Klantenservice & openingstijden

Klantenservice & openingstijden

Ben je op zoek naar meer informatie over een product of heb je juist een vraag over je bestelling? Geen probleem! Onze klantenservice staat voor je klaar of neem een kijkje bij de veelgestelde vragen. Hieronder kan je de verschillende manieren ontdekken hoe je contact met ons kan opnemen. Op doordeweekse dagen is onze klantenservice van 8.30 tot 17.00 uur bereikbaar (m.u.v. feestdagen).

Klantenservice

Van Gelder groente & fruit

Krommeweg 10

2988 CB Ridderkerk

T +31 (0)180 33 60 15

0180 33 60 15

Mail ons

Route vanuit Barendrecht

Route online

Neem contact opOpeningstijden

Geplaatste bestellingen kunnen gratis opgehaald worden in het Experience Center van Van Gelder. Het pand is niet te missen en ligt direct naar Van der Valk Ridderkerk. Als je met de auto komt kan je deze op de bezoekersparkeerplaats voor het pand neerzetten waarna je via een echte boomgaard de ingang bereikt. Hier staan medewerkers van Van Gelder klaar om jouw bestelling mee te geven. Vergeet niet om je orderbevestiging bij de hand te houden om snel geholpen te worden. Het afhaalpunt is op de volgende tijden geopend:

  • Maandag – vrijdag  9.00 tot 18.00 uur
  • Zaterdag                    9.00 tot 13.00 uur
  • Zondag                      gesloten

Bezorging

Bij een bestelling vanaf €10 is het al mogelijk om jouw bestelling thuis te laten bezorgen. De bezorgkosten zijn €8,95.

We bezorgen op onderstaande momenten:
Maandag t/m vrijdag van 17.00 uur - 22.00 uur.

Je ontvangt op de dag van bezorging om 14.00 uur een Track & Trace link met een tijdvak van 2 uur. Vanaf 16.00 uur kun je jouw bestelling live volgen en 15 minuten voor bezorging ontvang je een SMS notificatie. Indien je niet thuis bent op het moment van bezorging, bezorgen we jouw pakket bij de buren. Via de link in de e-mail die je op de dag van bezorging ontvangt kun je indien wenselijk aangeven bij welke buur je jouw bestelling wil laten bezorgen.