Klantenservice & openingstijden

Ben je op zoek naar meer informatie over een product of heb je juist een vraag over je bestelling? Geen probleem! Onze klantenservice staat voor je klaar of neem een kijkje bij de veelgestelde vragen. Hieronder kan je de verschillende manieren ontdekken hoe je contact met ons kan opnemen. Op doordeweekse dagen is onze klantenservice van 9.00 tot 17.00 uur bereikbaar (m.u.v. feestdagen).

Klantenservice

Van Gelder groente & fruit

Krommeweg 10

2988 CB Ridderkerk

T +31 (0)180 33 60 15

0180 33 60 15

Mail ons

Route vanuit Barendrecht

Route online

Neem contact opOpeningstijden

Geplaatste bestellingen kunnen gratis opgehaald worden in het Experience Center van Van Gelder of de Versmarkt die gevestigd is in winkelcentrum De Ridderhof. Hieronder staan de verschillende afhaallocaties toegelicht.

Experience Center

Het pand is niet te missen en ligt direct naar Van der Valk Ridderkerk. Als je met de auto komt kan je deze op de bezoekersparkeerplaats voor het pand neerzetten waarna je via een echte boomgaard de ingang bereikt. Hier staan medewerkers van Van Gelder klaar om jouw bestelling mee te geven. Vergeet niet om je orderbevestiging bij de hand te houden om snel geholpen te worden. Het afhaalpunt is op de volgende tijden geopend:

  • Maandag – vrijdag  9.00 tot 18.00 uur
  • Zaterdag                    9.00 tot 13.00 uur
  • Zondag                      gesloten
Versmarkt

De Versmarkt van Van Gelder bevindt zich in het winkelcentrum De Ridderhof in het centrum van Ridderkerk. Meld je bij één van de medewerkers met deze mail en het ordernummer. De bestellingen kunnen op onderstaande tijden opgehaald worden (m.u.v. feestdagen) :

  • Maandag – vrijdag          10.00 tot 18.00 uur (Op vrijdagen zijn er geen koopavonden)
  • Zaterdag                           10.00 tot 17.00 uur
  • Zondag                             gesloten