€ 3,98 Stuk

Donderdag leverbaar

-
+
Stuk
€ 4,98 Stuk

Donderdag leverbaar

-
+
Stuk
€ 4,98 Stuk

Donderdag leverbaar

-
+
Stuk
€ 4,98 Stuk

Donderdag leverbaar

-
+
Stuk
€ 4,98 Stuk

Donderdag leverbaar

-
+
Stuk
€ 4,98 Stuk

Donderdag leverbaar

-
+
Stuk
€ 5,98 Stuk

Donderdag leverbaar

-
+
Stuk
€ 5,98 Stuk

Donderdag leverbaar

-
+
Stuk
€ 7,98 Stuk

Donderdag leverbaar

-
+
Stuk
€ 4,25 Stuk

Donderdag leverbaar

-
+
Stuk
€ 5,98 Stuk

Donderdag leverbaar

-
+
Stuk
€ 3,98 Stuk

Donderdag leverbaar

-
+
Stuk
€ 3,98 Stuk

Donderdag leverbaar

-
+
Stuk
€ 4,98 Stuk

Donderdag leverbaar

-
+
Stuk
€ 5,98 Stuk

Donderdag leverbaar

-
+
Stuk
€ 6,07 Stuk

Donderdag leverbaar

-
+
Stuk
€ 22,50 Stuk

Donderdag leverbaar

-
+
Stuk
€ 25,97 Stuk

Donderdag leverbaar

-
+
Stuk
€ 3,98 Stuk

Donderdag leverbaar

-
+
Stuk

In onze webshop verkopen we een groot assortiment zilte zeegroenten. Het grootste deel van onze zeegroenten komt van Hollandse bodem. Zeegroenten zijn erg populair om te gebruiken voor culinaire doeleinden. Daarnaast zijn zeegroenten heel gezond en zitten ze boordevol gezonde voedingsstoffen. Zeekraal is een populaire zeegroente met knapperige stengeltjes. Zeekraal kun je zowel rauw eten als kort roerbakken. Wel is het belangrijk om de onderste delen van de zeekraal te verwijderen. Ook hebben we zeekraalzout. Lamsoren zijn ziltige blaadjes met een zachte smaak. Zeebanaan is een mooie zeegroente die je rauw kunt eten of bijvoorbeeld kunt verwerken in een salade. De blaadjes van de harde stengels kun je het beste verwijderen. Zeesla zijn bladeren die je op dezelfde manier kunt gebruiken als gewone sla. Zeevenkel of Sea Fennel kan op verschillende manieren worden toegepast, door de hoge concentratie aan aroma’s dient deze zeegroente gedoseerd gebruikt te worden. Wakame is een zeewier en wordt vaak gebruikt in de Japanse keuken als een zeewiersalade (Chuka Wakame). In tegenstelling tot bij gewone wakame, wordt bij deze zeewiersalade gebruik gemaakt van de stengel en niet van het blad. Daarnaast hebben we zeespaghetti wat ook een zeewier is. Ook hebben we Nori, een Japanse zeewiersoort, wat vaak bij sushi gebruikt wordt. Dulse is een rode zeewier met een bijzondere honing en baconachtige smaak. De zeebes is een algensoort en lijkt een beetje op kaviaar. Codium is een groenwiersoort en is ideaal om te gebruiken voor olie of om ijs mee te maken. Zeeslavlokken zijn een goede smaakmaker bij visgerechten. Blaaswier of kelp is rijk aan voedingsstoffen.

Verfijn op kenmerk