Een bericht voor de horeca helden

Bij wie wij door de jaren heen vaak hebben mogen leveren, bij wie we soms letterlijk in de keuken hebben gestaan. Zonder jullie zou Van Gelder niet hebben bestaan.
De horeca is afgelopen zondag in zijn hart geraakt en de coronacrisis eist zijn slachtoffers. Een onzekere tijd vraagt om een hart onder de riem, een steunbetuiging en een woord van medeleven. Veel mensen worden namelijk op verschillende manieren getroffen door de ziekte of de noodzakelijke maatregelen om de uitbraak van het virus in te dammen.
Restaurants zijn gesloten, straten leeg en hoezeer de horeca hun gasten mist, zo erg missen wij het dagelijks contact met u. Klanten, leveranciers, maar ook de restaurantgasten zijn voor ons onmisbaar.

Medeleven

Tegelijk, de veerkracht die er los komt in de horeca is geweldig en benoemenswaardig. Wat er komende tijd ook nog staat te gebeuren, we hopen dat de veerkracht voldoende is om goed door deze crisis heen te komen. We zullen deze crisis met elkaar overwinnen. Waar het eindigt weet niemand, dat we eruit komen is zeker.

Bij het merendeel van de klanten staan we gedwongen op afstand, maar u kunt met ons in contact blijven. Het is belangrijk dat we hier allemaal gezond uitkomen, dus laten we blijven klaarstaan voor elkaar. Van Gelder wenst u alle goeds toe en hoopt dat een verlenging van het kabinetsbesluit niet nodig is. Vanzelfsprekend is de veiligheid en gezondheid van de mens het allerbelangrijkst.

Met respect voor uw onvoorwaardelijke steun wensen alle medewerkers en directie en management van Van Gelder u veel sterkte, voorspoed en gezondheid toe.