Plantaardig Vegetarische bijgerechten

Vega(n) Bijgerechten

Onze Voordelen

Verfijn op kenmerk

Geen producten gevonden

Geschikt voor iedere keuken

De vraag naar gezonde, voedzame en duurzame gerechten neemt toe naarmate Nederlanders steeds meer het verband leggen tussen het voedsel dat ze eten en de wereld om hen heen. Ons assortiment Vega & Vegan bijgerechten is samengesteld met gezondheid voorop, en levert op smaak, textuur en voeding. Zo dragen wij als Van Gelder bij aan gezondheid en duurzaamheid zonder in te leveren op smaak.

Er zijn vaak maar een paar kleine veranderingen nodig om veganistisch eten beschikbaar te maken en daarmee de bedrijfsvoering te verbeteren. Van Gelder Vega & Vegan bijgerechten is een lijn plantaardige producten met het doel om méér smaak en hogere voedingswaarden te bieden aan gerechten die traditioneel vooral uit dierlijke producten bestaan. Ons vega(n) bijgerechten assortiment is gevuld met producten van specialisten over de hele wereld en bevat primeurs voor op de Nederlandse markt. De producten zijn breed inzetbaar in vele gerechten en zijn geschikt voor zowel veganisten als vleeseters die een gezondere keuze zoeken.

Of je nu een plantaardige aanvulling zoekt voor op de (vegetarische) burger of een plantaardige optie om bij het gerecht te serveren, de producten op deze pagina hebben als doel om jouw te helpen de menukaart compleet te maken. Snel, lekker, makkelijk én gezond! Met vega(n) bijgerechten voeg je aan je naast smaak ook structuur, kleur en vitamines aan je gerecht toe. Ons assortiment vega(n) bijgerechten heeft het doel om unieke en hoogwaardige opties te bieden die lekker zijn voor zowel vegetariërs als vleeseters die een gezonde toevoeging aan het gerecht zoeken. 


Waarom vega(n) bijgerechten?

Onderzoek wijst uit dat het eten van vlees en vis meerdere gezondheid risico's met zich meebrengt. Daarnaast leidt de productie van vlees tot grootschalige ontbossing en is het verantwoordelijk voor 40 procent van broeikasgassenstoten, terwijl industriële ertoe leidt dat veel zeedieren onbedoeld in de netten komen en koraalriffen die worden beschadigd. Mensen worden zich steeds beter bewust van de gevolgen dat vlees en vis heeft op hun gezondheid en de wereld om hen heen. Daarom zoeken zij steeds vaker naar een goed alternatief. Daarom is het belangrijk om uw gerechten uit te breiden met plantaardige opties om zo uw gasten tevreden te houden.

| Heerlijk & Voedzaam
Onze vega(n) bijgerechten zijn een geweldige bron zijn van plantaardige eiwitten en vitamines.

| 100% plantaardig
Onze bijgerechten zijn zeer geschikt als toevoeging in gerechten die traditioneel veel dierlijke producten bevatten. Ze zijn een gemakkelijke ruil en zijn perfect voor veganistische en vegetarische opties op de menukaart!

| Duurzaam gemaakt
Onze plantaardige bijgerechten zijn niet alleen heel smaakvol en gezond, ze zijn ook samengesteld met oog op duurzaamheid.

Verfijn op kenmerk