€ 19,98 Stuk

Donderdag leverbaar

-
+
Stuk
€ 35,98 Stuk

Donderdag leverbaar

-
+
Stuk

Bij Versbestellen hebben wij een uitgebreid assortiment aan paddenstoelen van allerlei verschillende soorten, maten en kleuren. Er vallen heel veel verschillende soorten onder de categorie paddenstoelen, de ene paddenstoel is wat bekender dan de andere. Zoals bijvoorbeeld de oesterzwammen, bospaddenstoelen en shiitake.

Een paddenstoel is over het algemeen opgebouwd uit een steel, een hoed en een aantal lamellen aan de onderzijde van de hoed. In Nederland komen er meer dan 5.000 paddenstoel soorten voor. Er zijn heel veel verschillende gerechten waar de paddenstoel in verwerkt wordt zoals paddenstoelenrisotto en romige paddenstoelensoep. Elke paddenstoel heeft zijn eigen smaak en toepassingsmogelijkheid.  Daarnaast bevatten paddenstoelen goede voedingstoffen zoals foliumzuur, vezels, kalium en vitamine B2. Ook een goede reden om paddenstoelen te eten is omdat het je lichaam meer energie geeft en zorgt voor een goed humeur en sterke botten. Vooral de oesterzwam bevat behoorlijk wat vitamine B2 en B3.

De paddenstoel is ook de enige plantensoort die vitamine D bevat. Paddenstoelen zijn met verschillende kruiden te combineren, zoals tijm, knoflook en koriander. Dit is overigens ook te vinden in ons assortiment. Bij Versbestellen heeft u heel veel keuze voor de beste kwaliteit. Bent u benieuwd welke paddenstoelen Versbestellen allemaal heeft? Neem dan een kijkje in ons assortiment. Bent u benieuwd naar meer informatie over de paddenstoel, neem dan een kijkje bij de product omschrijving! 

Verfijn op kenmerk