Verse & biologische kruiden in potjes voor de horeca

Verse kruiden in potjes staan niet alleen leuk in de keuken, maar bieden ook daadwerkelijk voordelen voor de horeca. Zo blijven onze verse & biologische kruiden in potjes bijvoorbeeld langer goed en vers in de keuken doordat ze in de volle grond staan. Een goede reden om ons assortiment met verse & biologische kruiden in potjes uit te breiden en aan te bieden per 2 stuks verpakt.

Kwaliteit & biologisch

Onze Belgische teler heeft een uniek teeltsysteem ontwikkeld waardoor er jaarrond verse kruiden geteeld kunnen worden van hoogwaardige kwaliteit. Dit alles doen ze met de maximale aandacht voor de ecologische omgeving waarin ze werken. Zo zijn deze kwalitatieve kruiden vrij van pesticiden en andere chemicaliën. Zo kunnen ze een puur product met een volle smaak garanderen.

Ieder kruid wordt in eigen huis geteeld en krijgt de aandacht die het verdiend. Elk kruid groeit op de manier waarop de kruid het beste tot z’n recht komt. Voor het ene kruid is dit op zaad geteeld, voor het andere kruid is dit op stek. Eén ding hebben ze gemeen: ieder kruid krijgt de tijd die het nodig heeft om te groeien tot een kruid met sterke blaadjes en het beste smaak aroma.

Kijkje bij de bron

Assortiment

Ons assortiment verse & biologische verse kruiden in potjes bestaat uit de bekende kruiden zoals basilicum en munt tot aan de meest bijzondere kruiden voor de horeca zoals cola kruid en ananas munt. Daarnaast bestaat ons assortiment ook uit biologische thee kruiden in potjes. Je ontdekt het complete assortiment op onze webshop.

Andere interessante blogs