Auteur: Robin Sep 14, 2017

Van Gelder slaat 9 oktober eerste paal nieuwbouw

Ridderkerk – Op het kersverse bedrijventerrein Nieuw-Reijerwaard slaat Van Gelder groente & fruit op maandag 9 oktober de eerste paal van het nieuwe bedrijfspand. Wie deze officiële handeling zal gaan verrichten wordt nog geheim gehouden.

Nadat dit voorjaar overeenstemming werd bereikt met de Gemeenschappelijke Regeling Nieuw Reijerwaard (GRNR) over de grondaankoop en ondertussen de benodigde vergunningen zijn verleend door de gemeente Ridderkerk, wordt nu gestart met de bouw van de nieuwe locatie. De forse groeiambitie van Van Gelder moet gestalte krijgen in een pand van ruim 30.000m2. Naar verwachting is het nieuwe hoofdkantoor eind 2019 gereed.

Het nieuwe pand wordt gerealiseerd op een zichtlocatie langs de snelwegen A15/A16/A29, aan de Krommeweg 10 in Ridderkerk. Op de locatie waar tuinders hun groenten teelden – ook Leen van Gelder sr. verbouwde er zijn spruiten – bouwt Van Gelder zijn nieuwe bedrijfspand.

Directeur Gerrit van Gelder hierover: ‘’Van Gelder is de laatste jaren als kool gegroeid. Zelfs zo hard dat we gaan nieuwbouwen aan de Krommeweg, de plek waar het in de jaren vijftig van de vorige eeuw voor onze ouders allemaal begon.’’ 

Van Gelder ziet erg uit naar de start van de bouw: ‘’Op 9 oktober willen wij in aanwezigheid van onze medewerkers en genodigden de eerste paal slaan. Een mooie mijlpaal in ons bijna 65-jarig bestaan.’’  

Laatste bouwupdates


Please select a blog.