Auteur: Arie May 8, 2019

Van Gelder introduceert eigen fust

Op bedrijventerrein Nieuw Reijerwaard wordt hard gewerkt aan ons nieuwe hypermoderne bedrijfspand, waar ons magazijnproces nagenoeg volledig gemechaniseerd wordt. Om dit te realiseren worden er op de achtergrond veel voorbereidingen getroffen. Eén van deze voorbereidingen is de ontwikkeling van eigen fust; het eerste wat je als klant daadwerkelijk merkt van onze nieuwbouwplannen.

Het mechaniseren van onze magazijnprocessen biedt veel kansen en voordelen. “Door te mechaniseren kunnen we straks sneller werken en de foutmarge minimaliseren. Hierdoor kunnen we een hogere kwaliteit en versheid garanderen en ontlasten we medewerkers bij zware werkzaamheden. Voor klanten resulteert dit in minder manco’s en retouren”, vertelt bedrijfsmanager Demis van Kouwen. “Hier is echter wel een geavanceerde krat voor nodig”, vervolgt Van Kouwen. “Daarom is het noodzakelijk om eigen fust in te voeren.”

Van Gelder kratten

De nieuwe Van Gelder kratten zijn donkerbruin van kleur en te verkrijgen in drie formaten: laag, middel en hoog. De waarde van de Van Gelder kratten is ongeacht het formaat vastgesteld op €6,-.

Uitlevering in Van Gelder kratten

Vanaf woensdag 22 mei starten we met het uitleveren in de nieuwe Van Gelder kratten. Deze kratten zullen op termijn de poolbakken (blauw), Bidfood kratten (groen) en champignonkratten (blauw) volledig vervangen.

Laatste nieuwsberichten


Please select a blog.