Auteur: Arie Dec 24, 2018

Van Gelder finalist Ondernemersprijzen BAR 2018-2019

RIDDERKERK – Jaarlijks reikt De Stichting Ondernemersprijs BAR-Regio vier ondernemersprijzen uit tijdens het BAR Business Gala, welke dit jaar plaatsvindt op 7 februari in het Van der Valk Hotel Ridderkerk. Eén van de ondernemersprijzen is de Innovatie Award, waarvoor Van Gelder groente & fruit een finaleplaats bemachtigd heeft.

Van Gelder is één van de drie overgebleven kanshebbers om dit jaar met de Quooker Innovatie Award aan de haal te gaan. Deze award wordt uitgereikt aan ondernemers met een innovatief product, dienst of concept. Daarnaast wordt er beoordeeld op commercieel en financieel succes en moet de prijs een inspiratie zijn voor andere ondernemers.

Algemeen directeur Gerrit van Gelder is verheugd met het bemachtigen van een finaleplaats: “Met de nieuwbouw zitten we middenin de transitie van traditionele groothandel naar een hightech bedrijf in groenten en fruit. Innovatie speelt in dit hele traject op verschillende vlakken een belangrijke rol. Deze nominatie toont aan dat dit niet onopgemerkt blijft.”

Stemmen

Van 19 december t/m 5 januari kan er op de finalisten gestemd worden. Uiteindelijk is het jury-oordeel doorslaggevend, maar dit kan wel beïnvloed worden door de stemmen. Vind jij dat Van Gelder met de Innovatie Award aan de haal moet gaan? Breng dan nu jouw stem uit!

Laatste nieuwsberichten


Please select a blog.