Olijfolie B2C

Onze heerlijke olijfolie van El Tendre wordt op traditionele wijze gemaakt door een familiebedrijf in het plaatsje Elche, in het zuiden van Spanje. Zij zijn begonnen met het maken van olijfolie in 1839, en nu, 6 generaties later, gebruiken ze nog steeds het meest pure, traditionele proces van het verkrijgen van de olijfolie. De olijfolie wordt direct uit de olijven geperst en er worden geen chemicaliën, hitte of andere processen toegevoegd. De mate en druk van het persen zorgt voor de zuiverheid en topkwaliteit van dit eerlijke product. Hierdoor behoudt de olijfolie van de eerste persing ook zijn smaak en geur. Het is een milieubewust bedrijf, zo worden bijproducten van de olijfolie hergebruikt. De blaadjes van de olijf worden bijvoorbeeld meegenomen door boeren om aan hun vee te voeren en de olijfnoot wordt gebruikt voor brandstof.

De koud geëxtraheerde olijfolie van de eerste persing en heeft een zachte, volle smaak. De virgen olijfolie Tradicional is heerlijk om te gebruiken in dressings en salades, op brood en gemengd met kruiden. De olijfolie kan worden gebruikt bij hogere verhitting en is dus naast koud gebruik ook zeker geschikt voor bakken, braden, wokken en grillen. De extra vierge Mediterraneo olijfolie is heerlijk om te gebruiken in dressings, op brood en gemengd met kruiden. De olijfolie is geschikt om te gebruiken bij lage verhitting bij bakken en braden.

Olijfolie bevat veel voedingsstoffen en vitamines. Ook heeft het vele voordelen zoals het verminderen van cholesterol en diabetes. 

€ 2,50 Stuk
-
+
Stuk
Van Gelder Premium
€ 5,00 Stuk
-
+
Stuk
Van Gelder Premium
€ 8,75 Stuk
-
+
Stuk
€ 13,49 Stuk
-
+
Stuk
Van Gelder Premium
€ 7,00 Stuk
-
+
Stuk
€ 29,50 Stuk
-
+
Stuk
€ 32,50 Stuk
-
+
Stuk
€ 6,00 Stuk
-
+
Stuk
€ 16,50 Stuk
-
+
Stuk
€ 22,50 Stuk
-
+
Stuk
€ 16,00 Stuk
-
+
Stuk
€ 35,00 Stuk
-
+
Stuk

Verfijn op kenmerk