Proeverij in het Experience Center.

Datum:   Zaterdag 2 maart

Tijd:        10:00 - 15:00

Locatie:  Van Gelder Experience Center 
                 Krommeweg 10, 2988 CB Ridderkerk


Zaterdag 2 maart is de introductie van ons nieuwe consumentenassortiment boordevol gezonde producten, zoals groenteburgers en groenteschnitzels, allemaal bereid in onze eigen keuken. Daarom organiseren wij die dag een gezellige proeverij in het Van Gelder Experience Center met onze nieuwe producten.

Bij Van Gelder zijn we trots op onze eigen plantaardige producten, waarbij we volledige controle hebben over smaak, kwaliteit en de voedingswaarden. En nu zijn deze producten ook voor jou beschikbaar in handige, kleine verpakkingen. Kom op 2 maart langs bij ons Experience Center en ontdek onze groenten alternatieven! Iedereen is welkom en de proeverij is volledig gratis. Je kunt de gerechten die je lekker vond direct aanschaffen in handige kleine verpakkingen, zodat je thuis verder kunt genieten.

Wist je dat 4 t/m 10 maart de Nationale Week Zonder Vlees is? Wil jij ook meedoen, maar weet je (nog) niet goed hoe? Om 11:00 zal Freya Hiemstra, expert voeding en gezondheid, een presentatie geven:

"Wil je eigenlijk wel wat gezonder en duurzamer eten, maar weet je nog niet precies hoe? Dan is deze presentatie voor jou! Martine van Haperen, expert voeding en gezondheid bij ProVeg, vertelt je alle ins en outs van gezonde en duurzame plantaardige voeding. Je krijgt praktische tips om lekker en makkelijk te eten."