Informatie nieuwbouw voor personeel

Het moment dat we het nieuwe pand (deels) in gebruik gaan nemen komt erg dichtbij. Als eerste zullen de productiewerkzaamheden naar het nieuwe pand verhuizen, terwijl het orderpicken, uitleveren en de kantoorwerkzaamheden voorlopig op de huidige locatie plaats blijven vinden. Om dit in goede banen te leiden praten we je hieronder daarom graag bij over de planning van de ingebruikname van het nieuwe pand en alles wat hierbij komt kijken.

Planning ingebruikname nieuwe pand

De globale planning voor de komende maanden delen we hieronder. Let op: dit is een leidraad. Bij eventuele afwijkingen wordt iedereen tijdig geïnformeerd.

Oktober - Oplevering magazijnprocessen (shuttlesysteem)

In oktober levert Vanderlande het unieke shuttlesysteem op. Vanaf dit moment starten we zelf met het uitgebreid testen van de magazijnprocessen. Onderdeel van het testen is de orderverzameling van een selecte groep klanten en artikelen in het nieuwe pand. Vanaf dat moment zullen gefaseerd steeds meer klanten en artikelen overgezet worden.

Begin 2020 - Gefaseerde overgang orderpick, transport en kantoren

De gefaseerde overgang van orderpick, transport en kantoren zal begin 2020 plaatsvinden.

Praktische informatie

Hieronder geven we alle praktische informatie omtrent de overgang naar het nieuwe pand.

Begeleiding

Op het moment van de overgang van één of meerdere afdelingen wordt dit goed begeleid door de leidinggevende(n). Tegen die tijd wordt er extra informatie verschaft.

Ingang

Omdat de oorspronkelijke personeelsingang nog niet opgeleverd is i.v.m. de realisatie van parkeerplaatsen, maken we tijdelijk gebruik van de logistieke ingang. Dit is de ingang aan de linkerkant van het pand naast de docks voor de busjes.

Parkeren

De auto’s kunnen tijdelijk voor de docks nummer 1 t/m 18 geplaatst worden. Dit is naast de tijdelijk ingang. Gebruik hiervoor de eerste inrit na het Experience Center.

Pendel naar het huidige pand

Omdat het orderpicken nog plaats zal vinden in het huidige pand, worden de productieartikelen tijdelijk met een pendel naar het nieuwe pand gebracht.

Nieuwe bedrijfskleding en laarzen

Alle productieafdelingen worden in de nieuwbouw voorzien van nieuwe bedrijfskleding en laarzen.

Strenge eisen voedselveiligheid

In het nieuwe pand gelden strengere eisen op het gebied van voedselveiligheid. Daarom is het verboden om in het gehele pand te roken. Daarnaast is het niet toegestaan om met bedrijfskleding en laarzen plaats te nemen in de kantine.

Vragen?

Voor inhoudelijke vragen omtrent de overgang naar het nieuwe pand kun je terecht bij je leidinggevende(n).