De smaaksensaties van Koppert Cress

De cressen van Koppert Cress zijn niet meer weg te denken uit de keukens van de Nederlandse horeca. Het zijn echte smaakbommetjes die voor enorme verrassingen kunnen zorgen in gerechten. Toen Rob Baan in 2002 bij Koppert Cress kwam, wist hij wat hem te doen stond. “Marketing werd de drijfveer, het assortiment wordt nu volledig bepaald door de behoeftes van de eindgebruikers”, vertelt Baan. In de loop der jaren heeft het Westlandse bedrijf een breed assortiment gecreëerd zodat er voor ieder wat wils is op het gebied van cressen.

De jonge plantjes zijn net ontkiemd en daardoor sterk geconcentreerd van smaak. “Zaailingen van unieke plantjes, met elk hun eigen, verrassende invloed op de zintuigen”, verklaart Baan. Er zijn tal van verschillende smaken beschikbaar, om precies met de juiste smaken en uitstraling gerechten af te kunnen garneren.

Baan heeft als missie van Nederland de gezondste delta van de wereld te maken. Vooruitstrevend op het gebied van plantaardige voedselproductie die de wereld kan voorzien in gezonde, voedzame en duurzame voeding. Met hun 100 procent natuurlijke cressen willen ze een innovatieve speler zijn die de markt op sleeptouw neemt.

Video