Rondleiding Van Gelder groente & fruit

Benieuwd wat er in dat grote pand in Ridderkerk nu precies allemaal gebeurt? Dat kan! Maak op een boeiende en leuke manier kennis met Van Gelder. Het bedrijfspand is zo ingericht om de innovaties allemaal zichtbaar te maken. Tijdens de anderhalf tot twee uur durende rondleiding ontdekt u waar het familiebedrijf voor staat, hoe de mechanisatie werkt en hoe alle verse producten verwerkt worden.

De rondleidingen vinden elke vrijdag plaats (m.u.v. feestdagen) met een gids van Van Gelder en dienen vooraf gereserveerd te worden. De aanvangstijd is 09:45 uur en er geldt een maximum van 15 personen per rondleiding. De rondleiding begint en eindigt in het Experience Center waar u ontvangen wordt met een verse smoothie of koffie/ thee. Hiervandaan is er een speciale routing die bezoekers elk hoekje van het pand laat zien met alle verschillende bedrijf- en productieprocessen. De voertaal van de rondleidingen is Nederlands, tenzij anders vermeld.

⚠️ LET OP: De rondleidingen zijn niet geschikt voor mindervaliden en vinden voor een gedeelte plaats in het gekoelde magazijn. Houd hier rekening mee bij uw kledingkeuze.

Rondleiding reserveren

Direct uw plaats reserveren voor een rondleiding? Selecteer een beschikbare datum en kies met hoeveel deelnemers u de rondleiding wilt volgen. Vul vervolgens uw gegevens in en rond de reservering af. U ontvangt de tickets op het opgegeven e-mailadres. De barcode die op het ticket vermeld staat, kunt u vanaf uw mobiel laten scannen bij het begin van de rondleiding.

Hoewel er in de ticketshop een prijs van €0,- wordt vermeld, dient u de kosten voor de rondleiding bij aanvang te voldoen in het Experience Center. De actuele prijzen voor de rondleiding zijn hieronder te vinden.

Heeft u een specifieke vraag of bent u geïnteresseerd naar de mogelijkheden naar een rondleiding voor een grotere groep? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 0180 336 000 of reserveringen@vangeldernederland.nl.

Prijzen

Rondleiding€15,- per persoon
Rondleiding incl. 3-gangen-lunch€27,50 per persoon*
*Na afloop van de rondleiding kunt u genieten van een 3-gangen-lunch met seizoensproducten in het proefcentrum


 🛈 Als een gewenste datum er niet (meer) tussen staat of u niet het gewenste aantal personen kunt selecteren, betekent dit dat deze datum of het aantal plaatsen niet meer beschikbaar is. Wij raden u aan een alternatieve datum te kiezen.

Over Van Gelder

Het gebouw is ideaal gelegen aan een mooie zicht locatie langs de A15, A16 en A29 op voor Van Gelder historische grond waar het allemaal begonnen is voor de familie. Het pand is samengesteld op basis van duurzame en natuurvriendelijke te recyclen materialen. Dit heeft er toe geresulteerd dat Van Gelder het meest duurzaamste pand van Nederland heeft waaruit groente en fruit wordt verhandeld. De locatie is bijzonder geschikt voor een ieder die zich wilt laten verdiepen of inspireren door thema’s als duurzaamheid, innovatie en gezondheid. Het pand is goed bereikbaar met fiets, openbaar vervoer en er is de mogelijkheid tot gratis parkeren voor de hoofdingang van het pand.