Demo keuken huren

Grootse foodplannen, culinaire ambitie of wilt u uw nieuwe concepten als eerste uitproberen in een luxe keuken? Dan is onze demo keuken de ideale locatie voor uw evenement. Maar ook evenementen als congressen, vergaderingen, persbijeenkomsten, product presentaties, recepties, proeverijen, radio en tv-opnames kunnen hier georganiseerd worden. Afhankelijk van de opstelling is hier ruimte voor een paar honderd man.

De demokeuken is ingericht met alle professionele apparatuur en keukengerei. Ook is de ruimte voorzien van een professionele geluidsinstallatie en zijn er twee schermen aanwezig naast de keuken. Deze praktisch en ruim opgezette ruimte van 1.500m2 groot is voorzien van alle gemakken en ook te huren als kleine congres ruimte. Deze ruimte is per dagdeel te huren en ’s avonds in overleg beschikbaar. Aan beide zijden van de keuken zijn tevens 10 meter lange Plant Productie Units (PPU's) aanwezig. Met deze verticale teelttechniek onderzoekt, test en produceert Van Gelder letterlijk aan de voedselproductie van de toekomst. Oftewel alle ingrediënten voor een inspirerende bijeenkomst.

Demo keuken reserveren of offerte aanvragen

Wilt u meer weten over de mogelijkheden, heeft u een specifieke vraag of wilt u de locatie bezichtigen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 0180 336 000 of reserveringen@vangeldernederland.nl. We horen graag uw wensen of leuke suggesties. Direct de demo ruimte reserveren of een offerte aanvragen? Vul dan ons aanvraag formulier in.

⚠️ Het is niet mogelijk om de demo keuken te reserveren tot 5 augustus. Bij aanvragen voor perioden daarna dient er rekening mee gehouden te worden dat deze pas na 5 augustus behandeld zullen worden.

Prijzen

Demo keukenPrijs in overleg*
*Alle prijzen zijn exclusief BTW, catering en schoonmaakkosten

Vraag een offerte aan


Voor- en achternaam

Email

Telefoonnummer

Aantal personen

Kies de gewenste datum

Welk dagdeel wilt u de ruimte huren

Eventuele wensen of opmerkingen


Over Van Gelder

Het gebouw is ideaal gelegen aan een mooie zicht locatie langs de A15, A16 en A29 op voor Van Gelder historische grond waar het allemaal begonnen is voor de familie. Het pand is samengesteld op basis van duurzame en natuurvriendelijke te recyclen materialen. Dit heeft er toe geresulteerd dat Van Gelder het meest duurzaamste pand van Nederland heeft waaruit groente en fruit wordt verhandeld. De locatie is bijzonder geschikt voor een ieder die zich wilt laten verdiepen of inspireren door thema’s als duurzaamheid, innovatie en gezondheid. Het pand is goed bereikbaar met fiets, openbaar vervoer en er is de mogelijkheid tot gratis parkeren voor de hoofdingang van het pand.