We doen het samen

Het coronavirus heeft invloed op ons dagelijks doen en laten, maar Van Gelder blijft graag groente en fruit bezorgen, weliswaar op verantwoorde wijze en dit kunnen we alleen samen. Hieronder lees je enkele maatregelen die Van Gelder neemt om zo veilig mogelijk door te werken. De gezondheid en veiligheid van onze medewerkers, klanten, leveranciers, maar vanzelfsprekend ook onze producten staat voorop.

Door de maatregelen rond het corona virus hebben veel van onze klanten tijdelijk hun deuren moeten sluiten. Maar de horeca zit alles behalve stil, maar het is voor ons allemaal geen makkelijke periode. Een nieuwe situatie, die vraagt om maatregelen en aanpassingen. Een goede service leveren is nog uitdagender dan voor Corona, levertijden kunnen soms afwijken en assortimenten worden aangepast.

Transport

Onze chauffeurs doen er alles aan om het contact met de klant te minimaliseren. Het is onpersoonlijk, maar wij vermijden fysiek contact omwille van de volksgezondheid. Bij bezorging volgen wij de richtlijnen van het RIVM. We doen er alles aan om zoveel mogelijk binnen de afgesproken venstertijden te blijven bezorgen. Houd altijd 1,5 meter afstand als je onze bezorger tegenkomt. Of dat nu in de keuken is of op straat.

Bedrijfsregels

De weg uit de coronacrisis hebben we ingezet door intern de nodige maatregelen te nemen om medewerkers, klanten en leveranciers te beschermen tegen besmetting en om verspreiding te voorkomen. We willen benadrukken dat hygiëne bij Van Gelder voorop staat.

Dit betreft tenminste alle maatregelen die het RIVM adviseert, zoals extra aandacht voor hygiëne en alertheid op symptomen. Verder is het bij Van Gelder verplicht om een mondkapje te dragen.

Ook bezoekers moeten verplicht een mondkapje dragen. Op locatie in Ridderkerk is een verplichte looprichting aangegeven zodat medewerkers elkaar niet meer kruisen in de gangpaden. Het is voor iedereen verplicht om zich aan die éénrichtingsroute te houden.

Medewerkers van Van Gelder hebben allemaal een bedrijfsprotocol ontvangen dat bedoelt is voor intern gebruik.

Experience Center

Om te voorkomen dat grote groepen mensen bij elkaar komen is de keuze gemaakt om het Experience Center te sluiten.

Beeldmateriaal

Hieronder een aantal door Van Gelder genomen maatregelen uitgebeeld. Let op, deze foto’s zijn niet bedoeld voor commercieel gebruik.

Handgel bij alle ingangen

Handgel in de auto’s van de bezorgers

Mondkapjesplicht in het hele bedrijf

De receptie heeft een afscherming gekregen van plexiglas

1,5 meter afstand in het magazijn tijdens het orderpicken

Eén persoon binnen de lijnen bij het koffiezetapparaat

Extra schoonmaak van contactoppervlakken

Verplichte looprichting

Wij zijn enorm dankbaar voor ieders doorzettingsvermogen en we hopen dat je hier begrip voor hebt.