Auteur: Arie Jul 4, 2018

Van Gelder Magazine

De nieuwste editie van het Van Gelder Magazine is vanaf vandaag beschikbaar. Onder de titel 'Van bron tot bord' inspireren we u met de verhalen van onze passievolle telers, klanten en andere trends in de markt.

Telers

In deze editie gaan we langs bij Walter Gubbels waar we alles te weten komen over de groeiende aspergegekte, nemen we bij Elenbaas een kijkje in de wereld van zeegroenten en ontdekken we de passie van Paul Pronk, onze teler van onder anderen bieten en allerlei kleuren winterpeen.

Klanten & top chefs

Naast onze telers zijn we ook langsgegaan bij een aantal van onze klanten & top chefs. Zo vertelt Jermain de Rozario dat hij uniek wil zijn en zich ergert aan het gebrek aan creativiteit in de gastronomie, ontdekken we aan de hand van Syrco Bakker dat de zee en duinen centraal staan in de keuken van Pure C en legt Arturo Dalhuisen van The White Room uit dat de natuur het menu bepaalt. Daarnaast gaan we in gesprek met onze nieuwe buurman Freek van der Valk van Van der Valk Hotel Ridderkerk over de toekomst van Nieuw Reijerwaard, ontdekken we het succesverhaal van The Avocado Show en nemen we een kijkje op de menukaart van Apenheul.

Nieuwbouw

De nieuwbouw van Van Gelder is op dit moment in volle gang en komt dan ook ruimschoots aan bod in ons nieuwe magazine. Zo ontdek je (bijna) alles over de volgende stap in de historie van Van Gelder, namelijk de stap naar het modernste en meest geavanceerde verscentrum van de Benelux.

Laatste nieuwsberichtenPlease select a blog.