Auteur: Arie Mar 16, 2018

NIEUW: Premium verse sappen met een langere houdbaarheid

In ons assortiment (verse) vruchtensappen hebben we een belangrijke wijziging doorgevoerd. We verkopen vanaf heden namelijk de premium koudgeperste vruchten- en groentesappen, smoothies en limonades van Fruity Line, de kwaliteitsleider met de hoogste standaarden in de Europese markt.

Overgang en levering nieuwe assortiment

De hoogwaardige sappen van Fruity Line vervangen de sappen uit ons huidige assortiment. Deze sappen zijn te bestellen tot vrijdagmiddag 16 maart 15:00 uur. Vanaf dat moment zijn uitsluitend de nieuwe vruchtensappen beschikbaar. Deze leveren we voor het eerst uit op dinsdag 20 maart.

Overgang en levering nieuwe assortiment

Het nieuwe assortiment bevat meer variatie dan het oude assortiment. Dit betekent dat er een aantal nieuwe vruchtensappen beschikbaar zijn. Daarnaast is het grootste deel van de oude sappen ook beschikbaar in het nieuwe assortiment, maar komen er ook een aantal varianten te vervallen. Op bestellijsten zullen de oude sappen die vervangen kunnen worden automatisch omgezet worden naar de nieuwe varianten. Hier zult u dus verder niets van merken.

De voordelen van Fruity Line

Dankzij de speciale conserveringsmethode, waarbij de verse sappen en smoothies van Fruity Line onder hoge druk met koud water behandeld worden, blijven alle vitaminen, voedingsstoffen en de smaak behouden. Hierdoor hebben de verse sappen van Fruity Line verschillende voordelen:

  • Een langere houdbaarheid (tot wel 7 keer langer dan zelf geperste sappen)
  • Sappen van optimale kwaliteit
  • De garantie van een hoog niveau van voedselveiligheid
  • 100% natuurlijk sap zonder toevoegingen

Op zoek naar meer informatie? Neem dan contact op met uw vertegenwoordiger.

Ontdek onze nieuwe sappenAndere interessante nieuwsberichten