Laat je inspireren door Bram Hof en Koppert Cress

De week van dinsdag 26 t/m zaterdag 30 oktober is door Van Gelder uitgeroepen tot de week van gezonde voeding, smaak en duurzaamheid. Klanten kunnen langskomen om inspiratie op te doen over wat er mogelijk is met groente & fruit. Het is mogelijk om deel te nemen aan verschillende workshops en proeverijen door topchefs en bezoekers worden bijgepraat door de aanwezige leveranciers. Zo zal o.a. Bram Hof aanwezig zijn om een demo te geven en één van deze aanwezige leveranciers is Koppert Cress. Maar wie zijn zij en wat gaan ze precies doen?

Wie is Bram Hof?
Bram Hof is de eigenaar van De Slimme Chef. Hij ontwikkelt concepten om tijd te besparen in de keuken. Door het tekort aan koks wordt er steeds vaker gekeken op welke manier de kok vervangen kan worden, het gebruik van sous-vide producten is daar een oplossing voor.

Wat gaat hij doen?
Op dinsdag 26 oktober zal Bram Hof een demo geven over tijdbesparing in de keuken. Hij zal laten zien hoe je met sous-vide producten op een leuke en eenvoudige manier een mooie bord kan opmaken. Dit op een manier zodat het voor iedereen toegankelijk is. Hij maakt veel gebruik van seizoensproducten en alles zal tijdens de demo vegan zijn. Daarnaast zal hij uitleg geven over de 80/20 methode.

Gedurende de gehele week is het ook mogelijk om door de medewerkers van Van Gelder uitleg te krijgen over het assortiment aan sous-vide producten.

Wie is Koppert Cress?
Koppert Cress is een familiebedrijf gespecialiseerd in cressen. Dit zijn vers gekiemde plantjes met een intensiteit in smaak en geur die alleen jonge plantjes bevatten. Chefs kunnen de cressen gebruiken om de smaak , geur en presentatie te optimaliseren.

Wat gaan ze doen?
De gehele week zal Koppert Cress aanwezig zijn om iedereen van informatie te voorzien over hun producten. Op vrijdag 29 oktober is het mogelijk om deel te nemen aan de demo genaamd Cressperience. Dit zal een proeverij zijn waarin van alles wordt verteld over de smaken, herkomst en toepassingen van de verschillende cressen. Daarnaast gaan ze ook nog live een gerechtje klaarmaken. Producten uit het assortiment van Van Gelder worden gebruikt in combinatie met de cressen. Kortom je wordt tijdens de Cressperience geïnformeerd, geïnspireerd en je ervaart de bijzondere smaken.

Ben jij benieuwd geworden? Mis het niet en schrijf je in!